• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0893 46 56 56
    • 4К проектор за домашно кино Sony VPL-VW360ES

     Sony
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     С поръчка
     Арт. №: VPL-VW360
     • Технология: SXRD
     • Резолюция: 4К (4096х2160)
     • Формат: 17:9
     • Яркост: 1500 ANSI lm.
     • Контраст 200000:1
     • 60-300"/2.4-12.6 м.
     • LAN, 2xHDMI
     • 3D, HV Lens Shift
     • HDR, 14 кг.

     SONY VPL-VW360ES е 4K HDR мултимедиен проектор за домашно кино, част от трите нови 4К модела на SONY, обявени на международното изложение IFA 2017, който заменя VPL-VW320ES. Sony VPL-VW360ES е една стъпка нагоре от VW260 с добавената автоматичната функция за контрол на ириса за увеличаване на динамичния контраст, автоматично калибриране, запаметяване на настройките за позиция на лещата и HDR10/ HLG съвместимост. Видеопроекторът е снабден със SXRD 4K панелите на SONY, способни да показват 8,8 милиона пиксела, т.е. 4К резолюция 4096 х 2160. Свързани с мощна видео обработка (MotionFlow, Triluminos, Reality Creation ...), те правят възможно да се получат изображения, достойни за най-добрите кина. Triluminos дисплеят обогатява изображението с повече и по-естествени цветове, Advanced Iris3 позволява да се постигне изключителен контраст, а MotionFlow има за цел да оптимизира замъгляването на бързите сцени. Високият контраст и наситеност на изображението се допълват от впечатляващата технология Reality Creation (подобряваща визуалните детайли на HD филмите с пикселна интерполация с използване на уникалния алгоритъм на Sony, мащабиращ Blu-ray / DVD съдържание в 4K), VPL-VW360ES удовлетворява най-взискателните филмови ценители, които се нуждаят от изключително реалистичен образ на големия екран, създавайки в дома ефекта на пълното потапяне в атмосферата на филма.

     Бърз преглед на SONY VPL-VW360ES:

     • 4K (4096 x 2160) SXRD™ проектор с уникален контраст, ясна кинематография и гладкост на изображението.
     • 1,500 лумена яркост и 200 000: 1 динамичен контраст за главозамайваща картина с диагонал до 300" в домашния киносалон. Advanced Iris3 настройва излъчваната светлина кадър по кадър, позволявайки на проектора да постигне невероятен динамичен контраст от 200 000: 1. Фините детайли на сенките се разкриват в тъмни сцени, без да се компрометира възпроизвеждането на ярки сцени за наистина завладяващи изображения.
     • Съвместимост с HDR10 и HLG.
     • Технологии: MotionFlow, Triluminos, Reality Creation.
     • Компактен и практичен дизайн. Предлага се в бял и черен цвят.
     • Широко моторизирано мащабиране 2.1 x и отместване на обектива на обектива +/-85% +/-80%, осигуряващи максимална гъвкавост за домашни инсталации, включително монтаж на висок таван. Памет за местоположение на картината.
     • Автоматично калибриране на цветовете до оригиналните фабрични след продължително използване.
     • 3D. Два HDMI/HDCP 2.2 входа.
     • Дълготрайна лампа (6000 часа). Нисък шум на вентилатора 26 dB, който не смущава аудиторията.

      

     Брошури:

     Брошура за 4K HDR проектор за домашно кино SONY VPL-VW360ES.

     Технология SXRD
     Резолюция 4K HD (4096 x 2160) px
     Яркост (Режим с висока яркост) 1500 lm
     Контраст 200000:1
     Формат 17:9
     Диагонал на картината 60-300 "
     Разстояние до екрана 2.44-12.61 м.
     Прожекционно съотношение 1.38- 2.83 : 1
     Зум и фокус Моторизиран зум x2.06, моторизиран фокус
     Движение на обектива Моторизирано вертикално +85%/-80%, хоризонтално +/-31%
     Корекция на трапеца Вертикална
     Източник на светлина 225 W
     Живот на изт. на светлина (Еко режим) 6000 ч
     Ниво на шум (Еко режим) 26 dB
     Входове HDMIx2
     Изходи 12 volt trigger
     Контролни интерфейси RS232, LAN, USB A
     Предназначение Специализирано домашно кино, Геймърски
     Особености Моторизиран зум, Моторизиран фокус, Хоризонтално движение на обектива, Вертикално движение на обектива, Full HD 3D, 2D към 3D конвертиране
     Стандартни аксесоари Дистанционно с батерии, Ръководсто за бърз старт, Ръководство CD, Захранващ кабел
     Опции 3D очила
     Габаритни размери 495.6 x 195.3 x 463.6 мм.
     Тегло 14.000 кг
     Цвят Бял, Черен
     Гаранция на светлинния източник 12 м. или 1000 часа
     Гаранция на проектора 36 м. Sony Prime Support

     Изживейте красотата на истинското домашно кино с проекторите на Sony. Гледайте любимите си филми с истински кино детайли. Проекторите за домашно кино на Sony представят картини с вълнуващи детайли, цвят и контраст. Независимо дали гледате с 4K HD или Full HD модел, стилните проектори са снабдени с най-новите технологии и приятелски функции за страхотно забавление на голям екран във всяко жилище. Sony предлагат пълна гама проектори за домашно кино, които отговарят на всеки дом и бюджет - от домашни кинотеатри от висок клас до обикновени дневни.

     Акценти на Sony мултимедийни проектори за домашно кино:

     1. 4K резолюция без компромиси.
     4K проекторите за домашно кино предлагат разделителна способност 4096 x 2160, повече от четири пъти разделителната способност на Full HD. 4K SXRD панелите са разработени от Sony с използване на 4K технология от професионалните проектори за кино, като осигуряват 4K картина без електронно подобрение на пикселите. Вижте яснотата на екрана и гледайте филми от много по-близо, отколкото с Full HD проектор. Ще видите филма, който режисьорът иска да ви представи - всеки детайл, всяка текстура, всеки тон.
     (VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES и LSPX-W1S, VPL-VW5000ES, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     Сравнение на Full HD и 4K разделителна способност

     2. Reality Creation. 4K upscaling на Full HD съдържание.
     В допълнение към естетствената 4K разделителна способност, 4K проекторите на Sony предлагат Reality Creation, изключителен Super Resolution upscaler, който драстично подобрява съдържанието на 1080p разделителната способност, така че да се възползвате максимално от съществуващите Blu-ray Disc™ библиотеки у дома. За по-голяма гъвкавост, той може също така да показва Full HD 3D и дори 4K upscaling на 3D филми. Създадена за 4K проекторите за домашно кино, Reality Creation технологията вече е адаптирана и за Full HD проекторите за домашно кино VPL-HW65ES и VPL-HW45ES, като възпроизвежда цвета и текстурата на оригиналното съдържание от 1080p и възстановява липсващата информация, загубена при прехвърлянето на оригинала на диска. В резултат на това можете да се наслаждавате на ясни изображения с Full HD резолюция. Изключителната технология на Sony анализира изображенията до нивото на пикселите и използва алгоритми за съвпадение с шаблони, разработени в продължение на години на филмово производство, за да подобрят свежестта без да се увеличава цифровия шум на картината.

     Sony's Reality Creation technology
      
     3. Висок динамичен обхват (High Dynamic Range, HDR)
     Преглеждайте по-широк диапазон от нива на яркост с HDR, който позволява на създателите на съдържание да разширят своята креативност. Извлечете максимума от проектора си, когато гледате нови UHD Blu-ray и стрийминг услуги с висок динамичен обхват (HDR). HDR видеото предлага изключително разширен диапазон на яркост, за да достави далеч по-реалистични, висококонтрастни изображения и брилянтни цветове. Ще видите текстурата в екстремните акценти и сенки, които SDR не могат да възпроизвеждат, като дори междинните тонове са по-добри.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)
     Sony's digital cinema projectors
     4. SXRD панели за истинска кинематографична 4K и Full HD разделителна способност.
     Дигиталните панели намаляват пространството между пикселите, като подравняват червените, зелените и сините области във всеки кадър при невероятна скорост на реакция от 2,5 милисекунди- много по-бързо и стабилно от LCD телевизори и възпроизвеждат ултра-гладки изображения без пикселизация с естествено плавно движение. Последните SXRD панели предоставят още по-добър контраст с богато, мастилено черно, както и ясна кинематография и гладкост на изображението. Подобренията на силиконовия слой сега означават още по-добър контрол на светлината.

     Sony SXRD технология

     5. Разширена Iris3 технология за оптимален динамичен контраст.
     SXRD панели с разширена Iris3 технология за намаляване пропуските в пикселите и възпроизвеждане до 240 кадъра в секунда за изключително ярки изображения. Не пропускайте подробностите в тъмните сцени. Разширената технология Iris3 работи като човешкото око, за да създаде оптимален динамичен контраст за картината. Влиянието върху качеството на изображението прави реална разликата във филмовата ви картина, което прави дома ви наистина приличащ на кино.

     (с изкл. на VPL-VW260ES)

     Sony Advanced Iris3 технология за оптимален динамичен контраст

     6. Превъзходно домашно кино за вашата всекидневна.
     Конвенционалните проектори за домашно кино обикновено подобряват зелените цветове, за да увеличат яркостта, което компрометира качеството. Проекторите за домашно кино на Sony използват функцията Bright Cinema и Bright TV Mode, за да запазят висока яркост, без да се жертват възпроизвеждането на цветовете или контраста, за да можете да се наслаждавате на ясна и ярка картина дори в добре осветена стая.

     7. Технология с лазерен източник на светлина.
     Високоефективният източник на лазерна светлина осигурява изключително ярки изображения с отлична цветова точност и стабилност и притежава значително по-голяма трайност. Могат да се постигнат до 20 000 часа практически безпроблемна работа без необходимост от смяна на лампи. Спестете време и пари, като намалите разходите, обикновено свързани с подмяната на лампите.
     (LSPX-W1S, VPL-VZ1000ES, VPL-VW5000ES и VPL-VW760ES)

     8. Технология TRILUMINOS. Цвят толкова реален, колкото живота.
     От най-дълбоките черни до най-свежите зелени и най-смелите червени тонове, ще изпитате цветовете като ярки и фини - като истинският живот. 4K проекторите използват уникална технология TRILUMINOS ™ за създаване на по-широка цветова палитра, така че това, което виждате на екрана, е по-чисто, по-дълбоко и реалистично. Открийте истинските цветове и тонове, така че пейзажите и морето изглеждат по-живи. Лицата изглеждат по-добре и с вярно възпроизведени тонове на кожата.
     (Само за VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     TRILUMINOS colours

     9. Motionflow и новият Motionflow.
     За бързо движещи се сцени VPL-HW45ES, VPL-VZ1000ES и LSPX-W1S използват технологията Motionflow, показвайки два пъти повече изображения и преходи в секунда с минимално замъгляване. VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES и VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES използват
     нов Motionflow с режим "Combination", създаващ допълнителни тъмни кадри, за да се намали замъгляването за по-естествено движение, докато режимът "True Cinema" запазва допълнителни комбинирани тъмни и изкуствени изображения към всеки кадър.

     Motionflow

     10. Автоматично калибриране.
     След продължителни периоди цветът може автоматично да бъде калибриран до първоначалното фабрично състояние. Не е необходимо допълнително оборудване за калибриране или камери-вграденият цветен сензор съхранява цялата необходима информация.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES and VPL-VW760ES)
     Автоматично калибриране на Sony проектор за домашно кино


     11. HSV ръчно корекция на цветовете.
     Инструментът за корекция ви позволява да регулирате оттенъка, наситеността и яркостта на всеки цвят, за да получите точно желаната от вас картина
     (Всички модели)

     12. Невероятно 3D изживяване. Вграден RF 3D трансмитер.
     Sony 3D проекторите за домашно кино предлагат висококачествени триизмерни картини с помощта на специализирана 3D активна иновация от Sony. Технологията на последователното показване на кадри предава алтернативни изображения към лявото и дясното око и ги синхронизира с изображението на екрана за максимална разделителна способност.
     Няма нужда от външен предавател или кабели. Проекторите имат вграден RF 3D трансмитер и автоматично се синхронизират с 3D очилата, като резултатът е по-голяма стабилност и по-широко покритие (до 10 м радиус). RF 3D очилата (TDG-BT500A) са допълнителен аксесоар и добавянето на допълнителни очила означава, че всеки може да се наслади на пълно 3D въздействие.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES, VPL-HW45ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S и VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     13. Преобразуване от 2D към 3D. Отделни 2D и 3D режими.
     Sony е водеща компания с непрекъснато увеличаваща се селекция от филми, спортни и телевизионни програми с детайл от 4K и Full HD 3D. Sony 3D проекторите превръщат и 2D картини в 3D, така че можете да се насладите на класически филм в съвсем ново измерение.
     Освен автоматично разпознаване на 2D и 3D съдържание, проектори за домашно кино ви позволяват да изберете предварително от различни опции за гледане: Стандартни, Динамични, Кино, Игра и Фото. В дипълнение, разполагате с допълнителен контрол върху 3D картината-настройте 3D дълбочина и яркост, за да отговарят на вашите условия в стаята или да получите картина точно както ви харесва.

     14. Режим с ниска латентност-нова функция за геймърите.

     15. Изключително нисък шум на вентилатора.
     Проекторите за домашно кино Sony SXRD работят много тихо с усъвършенствана система за отвеждане на въздуха. Високо ефективното охлаждане намалява шума на вентилатора до минимум, като ви оставя да се съсредоточите върху филма или играта без разсейване.

     (Всички модели)

     16. Подходящи за домашна автоматизация.
     Съвместимост със системи за домашна автоматизация, включително Crestron Connected, AMX и Control4 SDDP.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES имат интерфейс RS232, RJ45 контрол и IR-IN терминал)

     Калкулаторът за прожекции на Sony помага на монтажниците лесно да симулират необходимите разстояния от мултимедийния проектор до екрана, да изберат допълнителни обективи и да определят диапазоните на покритие на различните обективи. Калкулаторът дава ясна и точна представа за разположението на проектора и картината в пространството на базата на въведени от потребителя данни.

     Калкулатор за определяне на разстояния от Sony прожектор до екран, избор на обектив

     Моля, последвайте линка към сайта на Sony като кликнете върху изображението или ТУК.

   • Последно разгледани