• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0893 46 56 56
     • Проектори Canon

     • Филтър
     • Проектори Canon

      Canon Inc. е световноизвестна японска корпорация, специализирана в производството на продукти за обработка на изображения и оптични продукти. Canon предлага уникален набор от усъвършенствани LCoS и LCD проектори, които доставят изключително качество на изображенията, като най-разпространени са моделите им, предназначени за секторите на образованието и медицината.

      Консултации и демонстрации на проектори Canon. Изготвяне на проект: GSM: 0893 46 56 56. Пишете ни на: sales@home-cinema.bg
      За огледи и монтаж на проектори Canon: GSM: 0896 521 831.

      Проектори Canon

      Проекторите Canon са създадени от същите хора, които доминират на пазара за високотехнологични продукти за обработка на изображения както за крайния потребител, така и за професионалната индустрия. Canon проекторите използват LCoS или LCD технология и имат отлични цветове, като навсякъде по света са синоним на качество. Използват се много често в медицинските среди за показване на изображения с точни цветове, невероятен контраст, рязко черно и движения без размазване. Характеристиките включват прецизни настройки на режими и моторизирано отместване на обектива за лесно позициониране при големите модели, професионално калибриране, включително смесване на картини от няколко проектора и точкова корекция на трапецовидното изкривяване, разширени възможности за връзка с външни устройства, Canon прожекционни лещи, съответстващи на различни монтажни среди и размери на екрана.

      Преносими проектори Canon

      Проекторите на Canon предлагат модели различна резолюция, които осигуряват перфектно съчетание на яркост и оптично съвършенство в компактен, лесен за използване мултимедиен проектор, подходящ за различни среди, включително корпоративни  конферентни зали и класни стаи.

      Проектори Canon за медицинско обучение

      Проектори, които съчетават най-съвременните технологии, заедно с DICOM режим, позволяват показването на изображение с висока точност от монохромен цифров рентген, компютърна томография и ядрено-магнитен резонанс за целите на медицинското образование и обучение.

      Инсталационни проектори Canon

      Модели с висока резолюция, които съчетават висока яркост и впечатляващи характеристики с широка гама от възможности за сменяеми обективи, което ги прави адаптивни към много големи места за инсталации, които изискват висококачествени изображения с изключителна детайлност и цвят като образователни институции, големи конферентни зали и корпоративна заседателни зали, храмове, музеи и галерии, симулация и обучение.

       

      За Canon

      Произходът на Canon датира от основаването на Precision Optical Instruments Laboratory в Токио през 1937 г. , като през първите си години компанията не е имала никакви съоръжения за производство на собственото си оптично стъкло и първите фотоапарати са включвали Nikkor обективи от Nippon Kogaku KK (по-късната Nikon Corporation).

      През 1947 г. името на дружеството е променено на Canon Camera Co., Inc., съкратено до Canon Inc . през 1969 г.

      Canon произвежда потребителски продукти, включително принтери, скенери, бинокли, компактни цифрови фотоапарати, DSLR цифрови огледално рефлексни фотоапарати, лещи и видеокамери. По-малко известните продукти на Canon включват медицински, оптични и електронни продукти, включително очни и рентгенови апарати, лещи, полупроводници, цифрови скенери за микрофилми и удобни терминали.

       

      За Home Cinema

      Home Cinema предлага мултимедийни проектори Canon, резервни лампи и презентери на склад. Продуктите могат да бъдат демонстрирани, както и да бъдат доставени и монтирани на обект.

      Консултации и демонстрации на проектори Canon. Изготвяне на проект: GSM: 0893 46 56 56. Пишете ни на: sales@home-cinema.bg
      За огледи и монтаж на проектори Canon: GSM: 0896 521 831.

    • Последно разгледани