• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0893 46 56 56
    • 4K лазерен проектор за домашно кино Sony VPL-VW760ES

     Sony
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     С поръчка
     Арт. №: VPL-VW760
     • Технология: SXRD
     • Резолюция: 4К (4096х2160)
     • Формат: 17:9
     • Яркост: 2000 ANSI lm.
     • Контраст ∞:1 (динамичен)
     • 60-300"/2.4-12.6 м.
     • LAN, 2xHDMI
     • 3D, HV Lens Shift
     • HDR, 20 кг.

     Sony VPL-VW760ES е водещият 4К мултимедиен проектор за домашно кино в новата серия на Sony за 2017 г., който е в състояние да достави едно от най-красивите изображения към днешна дата. Предназначен да се използва за дълъг период от време, проекторът е съвместим с най-новите стандарти и е оборудван с източник на лазерна светлина с до 20 000 часа работа и практически нулева поддръжка.
     Подобно на другите модели от VPL линията, VW760 се базира на усъвършенстваната технология SXRD (Silicon X-tal Reflective Display), представена в цифровите кинопрожектори на Sony, като осигурява изображения с безпрецедентна яснота, дължаща се на 4K (4096 x 2160 пиксела) разделителната способност. Подобренията на отразяващия силициев слой на панела означават още по-добър контрол на светлината за точно възпроизведени сенки и черни цветове. Динамичният контраст на практика достига ∞: 1 и обогатява всяка сцена с изящни детайли и реализъм. Лазерната светлина се регулира динамично в зависимост от съдържанието на сцената, постигайки както дълбоки, мастилени черни тонове, така и живи цветове.
     VPL-VW760ES на практика е с най-високата яркост от трите модела (в сравнение с VPL-VW260ES и VPL-VW360ES) до 2 000 лумена, като предлага живи изображения на екрани до 762 см (300 инча) диагонал.

     Бърз преглед на 4К мултимедиен проектор за домашно кино Sony VPL-VW760ES:

     • Луксозен SXRD проектор за домашно кино, осигуряващ изключителни детайли, цветове и контраст.
     • 4K* резолюция (4096 x 2160 пиксела) и почти безкраен контраст с ирисова диафрагма Iris 3. 2000 лумена висока яркост.
     • Надежден и енергийно ефективен източник на лазерна светлина с около 20 000 часа работа.
     • HDR10 и HLG (Hybrid Log-Gamma). Функцията за автоматично превключване на HDR.
     • Създаване на реалност със супер резолюция. 2D и 3D режими.
     • Цветовете оживяват с TRILUMINOS™.
     • Нов вид изчисление и вмъкване на междинни изображения с 4K Motionflow™ за пресъздаване на плавни бързо движещи се сцени.
     • Практичен дизайн с по-широко мащабиране (широкоъгълно увеличение) и отместване на обектива. Проекторът съхранява различни настройки на оптиката за различните съотношения.
     • Автоматично калибриране с вграден сензор, който съхранява цялата необходима информация и възстановява цветовете до оригиналните фабрични след продължителна употреба.
     • 2хHDMI/HDCP 2.2 съвместими входа.
     • Нисък шум на вентилатора (~24dB в зависимост от околната среда и условията на работа).


     *Информация за 4K проектори:
     Терминът 4K проектор означава само, че проекторът може да обработва 4K-сигнали. Това не означава, че устройството има и собствена 4K резолюция. Почти всички устройства към септември 2017, предлагани като 4K проектори, нямат естествена 4K резолюция, с изключение на проекторите на Sony, които имат истинска 4K ултра-висока резолюция и по този начин предлагат пълна острота на сигнала с висока разделителна способност.

     Брошури:

     Брошура за 4К проектор за домашно кино Sony VPL-VW760ES.

     Технология SXRD
     Резолюция 4K HD (4096 x 2160) px
     Яркост (Режим с висока яркост) 2000 lm
     Контраст ∞:1 (Dynamic Contrast)
     Формат 17:9
     Диагонал на картината 60-300 "
     Разстояние до екрана 2.44-12.61 м.
     Прожекционно съотношение 1.38- 2.83 : 1
     Зум и фокус Моторизирани, Увеличение x2.06
     Движение на обектива Моторизирано +/-85% +/-80%
     Корекция на трапеца Вертикална
     Източник на светлина Laser
     Живот на изт. на светлина (Еко режим) 20000 ч
     Ниво на шум (Еко режим) 32 dB
     Предназначение Специализирано домашно кино
     Особености Моторизиран зум, Моторизиран фокус, Хоризонтално движение на обектива, Вертикално движение на обектива, Full HD 3D
     Стандартни аксесоари Дистанционно с батерии, Ръководсто за бърз старт, Ръководство CD, Захранващ кабел
     Опции 3D очила
     Габаритни размери 560 x 223 x 495 мм
     Тегло 20.000 кг
     Цвят Черен
     Гаранция на светлинния източник 36 м. или 7000 часа
     Гаранция на проектора 36 м. Sony Prime Support

     Изживейте красотата на истинското домашно кино с проекторите на Sony. Гледайте любимите си филми с истински кино детайли. Проекторите за домашно кино на Sony представят картини с вълнуващи детайли, цвят и контраст. Независимо дали гледате с 4K HD или Full HD модел, стилните проектори са снабдени с най-новите технологии и приятелски функции за страхотно забавление на голям екран във всяко жилище. Sony предлагат пълна гама проектори за домашно кино, които отговарят на всеки дом и бюджет - от домашни кинотеатри от висок клас до обикновени дневни.

     Акценти на Sony мултимедийни проектори за домашно кино:

     1. 4K резолюция без компромиси.
     4K проекторите за домашно кино предлагат разделителна способност 4096 x 2160, повече от четири пъти разделителната способност на Full HD. 4K SXRD панелите са разработени от Sony с използване на 4K технология от професионалните проектори за кино, като осигуряват 4K картина без електронно подобрение на пикселите. Вижте яснотата на екрана и гледайте филми от много по-близо, отколкото с Full HD проектор. Ще видите филма, който режисьорът иска да ви представи - всеки детайл, всяка текстура, всеки тон.
     (VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES и LSPX-W1S, VPL-VW5000ES, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     Сравнение на Full HD и 4K разделителна способност

     2. Reality Creation. 4K upscaling на Full HD съдържание.
     В допълнение към естетствената 4K разделителна способност, 4K проекторите на Sony предлагат Reality Creation, изключителен Super Resolution upscaler, който драстично подобрява съдържанието на 1080p разделителната способност, така че да се възползвате максимално от съществуващите Blu-ray Disc™ библиотеки у дома. За по-голяма гъвкавост, той може също така да показва Full HD 3D и дори 4K upscaling на 3D филми. Създадена за 4K проекторите за домашно кино, Reality Creation технологията вече е адаптирана и за Full HD проекторите за домашно кино VPL-HW65ES и VPL-HW45ES, като възпроизвежда цвета и текстурата на оригиналното съдържание от 1080p и възстановява липсващата информация, загубена при прехвърлянето на оригинала на диска. В резултат на това можете да се наслаждавате на ясни изображения с Full HD резолюция. Изключителната технология на Sony анализира изображенията до нивото на пикселите и използва алгоритми за съвпадение с шаблони, разработени в продължение на години на филмово производство, за да подобрят свежестта без да се увеличава цифровия шум на картината.

     Sony's Reality Creation technology
      
     3. Висок динамичен обхват (High Dynamic Range, HDR)
     Преглеждайте по-широк диапазон от нива на яркост с HDR, който позволява на създателите на съдържание да разширят своята креативност. Извлечете максимума от проектора си, когато гледате нови UHD Blu-ray и стрийминг услуги с висок динамичен обхват (HDR). HDR видеото предлага изключително разширен диапазон на яркост, за да достави далеч по-реалистични, висококонтрастни изображения и брилянтни цветове. Ще видите текстурата в екстремните акценти и сенки, които SDR не могат да възпроизвеждат, като дори междинните тонове са по-добри.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)
     Sony's digital cinema projectors
     4. SXRD панели за истинска кинематографична 4K и Full HD разделителна способност.
     Дигиталните панели намаляват пространството между пикселите, като подравняват червените, зелените и сините области във всеки кадър при невероятна скорост на реакция от 2,5 милисекунди- много по-бързо и стабилно от LCD телевизори и възпроизвеждат ултра-гладки изображения без пикселизация с естествено плавно движение. Последните SXRD панели предоставят още по-добър контраст с богато, мастилено черно, както и ясна кинематография и гладкост на изображението. Подобренията на силиконовия слой сега означават още по-добър контрол на светлината.

     Sony SXRD технология

     5. Разширена Iris3 технология за оптимален динамичен контраст.
     SXRD панели с разширена Iris3 технология за намаляване пропуските в пикселите и възпроизвеждане до 240 кадъра в секунда за изключително ярки изображения. Не пропускайте подробностите в тъмните сцени. Разширената технология Iris3 работи като човешкото око, за да създаде оптимален динамичен контраст за картината. Влиянието върху качеството на изображението прави реална разликата във филмовата ви картина, което прави дома ви наистина приличащ на кино.

     (с изкл. на VPL-VW260ES)

     Sony Advanced Iris3 технология за оптимален динамичен контраст

     6. Превъзходно домашно кино за вашата всекидневна.
     Конвенционалните проектори за домашно кино обикновено подобряват зелените цветове, за да увеличат яркостта, което компрометира качеството. Проекторите за домашно кино на Sony използват функцията Bright Cinema и Bright TV Mode, за да запазят висока яркост, без да се жертват възпроизвеждането на цветовете или контраста, за да можете да се наслаждавате на ясна и ярка картина дори в добре осветена стая.

     7. Технология с лазерен източник на светлина.
     Високоефективният източник на лазерна светлина осигурява изключително ярки изображения с отлична цветова точност и стабилност и притежава значително по-голяма трайност. Могат да се постигнат до 20 000 часа практически безпроблемна работа без необходимост от смяна на лампи. Спестете време и пари, като намалите разходите, обикновено свързани с подмяната на лампите.
     (LSPX-W1S, VPL-VZ1000ES, VPL-VW5000ES и VPL-VW760ES)

     8. Технология TRILUMINOS. Цвят толкова реален, колкото живота.
     От най-дълбоките черни до най-свежите зелени и най-смелите червени тонове, ще изпитате цветовете като ярки и фини - като истинският живот. 4K проекторите използват уникална технология TRILUMINOS ™ за създаване на по-широка цветова палитра, така че това, което виждате на екрана, е по-чисто, по-дълбоко и реалистично. Открийте истинските цветове и тонове, така че пейзажите и морето изглеждат по-живи. Лицата изглеждат по-добре и с вярно възпроизведени тонове на кожата.
     (Само за VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     TRILUMINOS colours

     9. Motionflow и новият Motionflow.
     За бързо движещи се сцени VPL-HW45ES, VPL-VZ1000ES и LSPX-W1S използват технологията Motionflow, показвайки два пъти повече изображения и преходи в секунда с минимално замъгляване. VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES и VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES използват
     нов Motionflow с режим "Combination", създаващ допълнителни тъмни кадри, за да се намали замъгляването за по-естествено движение, докато режимът "True Cinema" запазва допълнителни комбинирани тъмни и изкуствени изображения към всеки кадър.

     Motionflow

     10. Автоматично калибриране.
     След продължителни периоди цветът може автоматично да бъде калибриран до първоначалното фабрично състояние. Не е необходимо допълнително оборудване за калибриране или камери-вграденият цветен сензор съхранява цялата необходима информация.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES and VPL-VW760ES)
     Автоматично калибриране на Sony проектор за домашно кино


     11. HSV ръчно корекция на цветовете.
     Инструментът за корекция ви позволява да регулирате оттенъка, наситеността и яркостта на всеки цвят, за да получите точно желаната от вас картина
     (Всички модели)

     12. Невероятно 3D изживяване. Вграден RF 3D трансмитер.
     Sony 3D проекторите за домашно кино предлагат висококачествени триизмерни картини с помощта на специализирана 3D активна иновация от Sony. Технологията на последователното показване на кадри предава алтернативни изображения към лявото и дясното око и ги синхронизира с изображението на екрана за максимална разделителна способност.
     Няма нужда от външен предавател или кабели. Проекторите имат вграден RF 3D трансмитер и автоматично се синхронизират с 3D очилата, като резултатът е по-голяма стабилност и по-широко покритие (до 10 м радиус). RF 3D очилата (TDG-BT500A) са допълнителен аксесоар и добавянето на допълнителни очила означава, че всеки може да се наслади на пълно 3D въздействие.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES, VPL-HW45ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S и VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES)

     13. Преобразуване от 2D към 3D. Отделни 2D и 3D режими.
     Sony е водеща компания с непрекъснато увеличаваща се селекция от филми, спортни и телевизионни програми с детайл от 4K и Full HD 3D. Sony 3D проекторите превръщат и 2D картини в 3D, така че можете да се насладите на класически филм в съвсем ново измерение.
     Освен автоматично разпознаване на 2D и 3D съдържание, проектори за домашно кино ви позволяват да изберете предварително от различни опции за гледане: Стандартни, Динамични, Кино, Игра и Фото. В дипълнение, разполагате с допълнителен контрол върху 3D картината-настройте 3D дълбочина и яркост, за да отговарят на вашите условия в стаята или да получите картина точно както ви харесва.

     14. Режим с ниска латентност-нова функция за геймърите.

     15. Изключително нисък шум на вентилатора.
     Проекторите за домашно кино Sony SXRD работят много тихо с усъвършенствана система за отвеждане на въздуха. Високо ефективното охлаждане намалява шума на вентилатора до минимум, като ви оставя да се съсредоточите върху филма или играта без разсейване.

     (Всички модели)

     16. Подходящи за домашна автоматизация.
     Съвместимост със системи за домашна автоматизация, включително Crestron Connected, AMX и Control4 SDDP.
     (VPL-VW5000ES, VPL-VW550ES, VPL-HW65ES, VPL-VZ1000ES, LSPX-W1S, VPL-VW260ES, VPL-VW360ES и VPL-VW760ES имат интерфейс RS232, RJ45 контрол и IR-IN терминал)

     Калкулаторът за прожекции на Sony помага на монтажниците лесно да симулират необходимите разстояния от мултимедийния проектор до екрана, да изберат допълнителни обективи и да определят диапазоните на покритие на различните обективи. Калкулаторът дава ясна и точна представа за разположението на проектора и картината в пространството на базата на въведени от потребителя данни.

     Калкулатор за определяне на разстояния от Sony прожектор до екран, избор на обектив

     Моля, последвайте линка към сайта на Sony като кликнете върху изображението или ТУК.

   • Последно разгледани